Informatie en teamindeling GROEN en GEEL najaar 2018

Beste competitie speler,

Onderaan vinden jullie de teamindeling voor de najaarscompetitie zondag GROEN en GEEL

Zondag 16 september is de eerste speeldag. Zie voor de verdere speeldagen het speelschema de link van jouw competitie of door op de link van je teamnaam te klikken.

Het speelschema voor je GROENE team kun je vinden op mijnknltb.toernooi.nl/ - KNLTB najaar Groen 2018 - LTC Plaswijck '62
Het speelschema voor je GELE team kun je vinden op mijnknltb.toernooi.nl - KNLTB najaar Landelijk 2018 - LTC Plaswijck '62

Informatiebijeenkomst + mappenmiddag zondag 9 september

Op zondag 2 september 2018 om 13.00 worden jij en één van je ouders/begeleiders verwacht voor een korte briefing over de rol en taken van de teamcaptain, de ouder van de dag en de VCL taak. Na de briefing krijgen jullie de map van je team uitgereikt en kun je met je team alvast gaan trainen en/of meedoen met het Ouder Kind Toernooi!
Lees ook de informatie op de pagina Banenschema - VCL indeling - Toelichting taken Deze informatie zal op deze informatiebijeenkomst toegelicht worden.

Bijdrage en kleding

First Services zal aanwezig zijn met pasmodellen van het nieuwste Plaswijck shirt, zoals gebruikelijk speelt de jeugd van Plaswijck in het blauwe clubshirt met Plaswijck embleem (evt. met broekje/rokje). Tijdens deze middag kunnen de nieuwe shirts gepast en besteld worden en na een paar dagen worden opgehaald bij tenniswinkel First Service op de club.
De ‘oude’ Plaswijck-shirts zijn uiteraard nog gewoon bruikbaar.

Ook wordt op deze bijeenkomst in overleg met jullie per team de teamcaptain aangesteld en middels een betaalverzoek aan deze captain de teambijdrage geïncasseerd, waarna jullie als team je map ontvangen met daarin alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de competitie. De bijdrage voor deze competitievorm bedraagt 80,- per team, bestemd voor ballen, afdracht KNLTB en consumptiebonnen voor thuiswedstrijden.

Graag tot zondag 2 september om 13 uur!

De teamindelingen: (Klik op je teamnaam voor je speelschema!)

Madelon Bliek
Anna van der Deijl