Inschrijven tennislessen voor jeugd en senioren

De nieuwe lescyclus start begin oktober.
De inschrijving is gesloten.

Dit jaar kun je je inschrijven voor tennisles via ons eigen systeem en niet meer via YourTennis. Lees daarom eerst alle informatie op deze pagina, inclusief de reglementen en schrijf je dan in. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Zodra de lessen zijn ingedeeld, ontvang je een e-mail met het tijdstip waarop je bent ingedeeld, met wie en wanneer precies de vakanties zijn.

Inschrijfformulier tennisles (link is uitgeschakeld omdat de inschrijving is gesloten)
Let op: je moet inloggen om toegang te krijgen tot het inschrijfformulier. Je e-mail /gebruiker is het e-mailadres waaronder je bij Plaswijck bekend bent.

Soort les Voor wie Kosten in Euro per leerling
Groepsles    Tenniskids Blauw (4/5 jaar worden nog géén lid van de club)   50
Groepsles    Tenniskids Oranje, Groen, Geel  (4 leerlingen)    200
Groepsles    Tenniskids rood (8 leerlingen)    100
Priveles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel 752
Duoles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel (2 leerlingen) 376
Groepsles    Senioren/Dagleden (4 leerlingen)    200
Priveles    Senioren/Dagleden 752
Duoles    Senioren/Dagleden (2 leerlingen) 376

Belangrijk om te weten bij het inschrijven:

·        Jeugdleden in de categorie rood kunnen alleen inschrijven voor maandag, woensdag of vrijdag
·        Jeugd kan beschikbaarheid opgeven van ma t/m vrij tussen 15.00 en 19.00 (wo tussen 13.00 en 19.00)
·        Leeftijdscategorieën bij jeugd
·        Jeugdleden worden ingedeeld in de kleur Tenniskids die wij voor jou vastgesteld hebben.
·        Ben je nieuw lid dan word je ingedeeld in de kleur die bij je leeftijd hoort.
·        Deze cyclus duurt zowel voor jeugdleden als voor seniorleden 16 weken.
·        Senioren kunnen beschikbaarheid opgeven van ma t/m do tussen 09.00 en 22.00, op vrij tussen 09.00 en 19.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00.
·        Je kunt voorkeur voor trainer opgeven en voorkeur voor lesgroepje
·        Je kunt je voor meer dan 1 lessoort aanmelden (dus bv een groepsles en een priveles)
·        Inschrijven kan tot 10 september a.s.
·        Leerling krijgt de factuur van eigen trainer

Downloads: