Inschrijven tennislessen voor jeugd en senioren

De inschrijving voor de lescyclus die begin april start is gesloten.
Neem contact op met de trainers via trainers@ltcplaswijck.nl

Lees eerst alle informatie op deze pagina, inclusief de reglementen en schrijf je dan in. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Zodra de lessen zijn ingedeeld, ontvang je een e-mail met het tijdstip waarop je bent ingedeeld, met wie en wanneer precies de vakanties zijn.

Inschrijfformulier tennisles (de inschrijving is gesloten)
Let op: je moet inloggen om toegang te krijgen tot het inschrijfformulier. Je e-mail /gebruiker is het e-mailadres waaronder je bij Plaswijck bekend bent.

Soort les Voor wie Kosten in Euro per leerling
Groepsles    Tenniskids Blauw (4/5 jaar worden nog géén lid van de club)   50
Groepsles    Tenniskids Oranje, Groen, Geel  (4 leerlingen)    221
Groepsles    Tenniskids rood (8 leerlingen)    inbegrepen in lidmaatschap
Priveles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel 884
Duoles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel (2 leerlingen) 442
Groepsles    Senioren/Dagleden (4 leerlingen)    234
Priveles    Senioren/Dagleden 936
Duoles    Senioren/Dagleden (2 leerlingen) 468

Belangrijk om te weten bij het inschrijven:

·        Jeugdleden in de categorie rood kunnen alleen inschrijven voor maandag, woensdag of vrijdag
·        Jeugd kan beschikbaarheid opgeven van ma t/m vrij tussen 15.00 en 19.00 (wo tussen 13.00 en 19.00)
·        Leeftijdscategorieën bij jeugd
·        Jeugdleden worden ingedeeld in de kleur Tenniskids die wij voor jou vastgesteld hebben.
·        Ben je nieuw lid dan word je ingedeeld in de kleur die bij je leeftijd hoort.
·        Deze cyclus duurt voor jeugdleden 17 weken envoor seniorleden 18 weken. (
·        Senioren kunnen opgeven van ma t/m do tussen 09.00 en 22.00, op vrij tussen 09.00 en 19.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00.
·        Je kunt voorkeur voor trainer opgeven en voorkeur voor lesgroepje
·        Je kunt je voor meer dan 1 lessoort aanmelden (dus bv een groepsles en een priveles)
·        Inschrijven kan t/m 8 maart a.s.
·        Leerling krijgt de factuur van eigen trainer

Downloads: