Inschrijven tennislessen voor jeugd en senioren

De nieuwe lescyclus begint op 28 september a.s. De inschrijving is geopend.

Lees eerst alle informatie op deze pagina, inclusief de reglementen en schrijf je dan in. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Zodra de lessen zijn ingedeeld, ontvang je een e-mail met het tijdstip waarop je bent ingedeeld, met wie en wanneer precies de vakanties zijn.

Inschrijfformulier tennisles
Let op: je moet inloggen om toegang te krijgen tot het inschrijfformulier. Je e-mail /gebruiker is het e-mailadres waaronder je bij Plaswijck bekend bent.
Let op: lukt het niet om je partner/zoon of dochter in te schrijven via hetzelfde account? Stuur een mail naar administratie@ltcplaswijck.nl zodat de accounts van 1 familie gekoppeld kunnen worden.

Soort les Voor wie Kosten in Euro per leerling
Groepsles    Tenniskids Blauw (4/5 jaar worden nog géén lid van de club)
Let op: afwijkende cyclus en andere manier van inschrijven
Groepsles    Tenniskids Oranje, Groen, Geel  (4 leerlingen)    196
Groepsles    Tenniskids rood (8 leerlingen)    zomerlessen inbegrepen in lidmaatschap
winterlessen 104
Priveles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel 784
Duoles    Tenniskids Rood, Oranje, Groen, Geel (2 leerlingen) 392
Groepsles    Senioren/Dagleden (4 leerlingen)    208
Priveles    Senioren/Dagleden 784
Duoles    Senioren/Dagleden (2 leerlingen) 392

Belangrijk om te weten bij het inschrijven:

·        Kinderen in de categorie blauw volgen een lescyclus van 10 lessen startend op 12 september a.s. tot aan de Kerstvakantie en worden nog geen lid van de club.
       Aanmelden via Mark Hogervorst: mark-hoger-vorst@hotmail.com
·        Jeugdleden in de categorie rood kunnen alleen inschrijven voor maandag, woensdag of vrijdag
·        Jeugd kan beschikbaarheid opgeven van ma t/m vrij tussen 15.00 en 19.00 (wo tussen 13.00 en 19.00)
·        Jeugdleden worden ingedeeld in de kleur Tenniskids die wij voor jou vastgesteld hebben.
·        Nieuwe jeugdleden worden ingedeeld in de kleur die bij de leeftijd hoort.
·        Senioren kunnen opgeven van ma t/m vr tussen 09.00 en 22.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 16.00.
·        Seniorenlessen op vrijdagavond en zaterdag zijn qua tarief en aantal lessen ongeveer 75% ivm onbeschikbaarheid tijdens de competitie
·        Deze cyclus duurt 16 weken
·        Je kunt voorkeur voor trainer opgeven en voorkeur voor lesgroepje
·        Je kunt je voor meer dan 1 lessoort aanmelden (dus bv een groepsles en een priveles)
·        Inschrijven kan t/m 13 september a.s.
·        Leerling krijgt de factuur van eigen trainer

Downloads: