Corona update 4

De nieuwe maatregelen die het kabinet maandag 23 maart heeft aangekondigd, hebben ook gevolgen voor ons als vereniging. Eind deze week delen we in een nieuwe update wat dit voor jullie als lid tot 1 juni betekent. In de tussentijd kan je thuis meedoen met de challenge van trainer Mark. Voor nu houd afstand van elkaar en zorg voor elkaar.

Corona update 3

Het bestuur van LTC Plaswijck doet een dringend beroep op haar leden om het park niet te betreden t/m 6 april as. Ondanks het feit dat het park is gesloten, klimmen mensen over de hekken om te tennissen. Daarom zijn vanaf 18 maart de tennisnetten naar beneden. We begrijpen dat deze maatregel vervelend is, maar we willen adviezen van overheidsinstanties respecteren en doen een dringend beroep op jullie om mee te helpen verspreiding van het virus tegen te gaan. Kijk op NOC NSF voor veelgestelde vragen over coronavius en sport.

Corona-update 2

Ook LTC Plaswijck volgt de richtlijnen van de overheid over het Corona virus op. Vanaf vandaag, zondag 15 maart gaat vanaf 18 uur het park dicht tot en met 6 april. Dit betekent dat er niet meer kan worden getennist en dat de tennislessen niet door gaan. Ook komen alle geplande activiteiten te vervallen.

Zodra de situatie verandert, komen we bij jullie terug.

Corona-update

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt.

Een voor ons allemaal nieuwe situatie die we niet eerder binnen Nederland hebben meegemaakt. Best ingrijpend allemaal en tegelijkertijd iets waar we mee moeten dealen en het beste van moeten zien te maken.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dat betekent dat ook de KNLTB bijeenkomsten en cursussen geannuleerd zijn. Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.

Verder verwijzen we voor naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.

Het bestuur van LTC Plaswijck heeft in overleg met Court12 besloten dat:
- de horeca gesloten is
- de competitie-oefendag van a.s. zaterdag niet doorgaat
- het park geopend is om te tennissen en dat de verlichting aan gaat
- trainingen in overleg met de trainer al of niet doorgaan.

We hopen oprecht dat we snel weer terug kunnen naar onze gewone modus. Laten we er tot die tijd met elkaar gewoon het beste van maken.

Keep up the spirit!

Hartelijke groeten,

Philippe, John, Marjolein, Koen en Roland

Resultaten van de enquête

90 leden hebben de enquete ingevuld die we begin januari hebben uitgestuurd. Lees de uitkomsten. Deze resultaten zullen we gebruiken in vervolgbeslissingen over investeringen op ons park.

Vacature Commissie Continuïteit en onderhoud

De commissie continuïteit en onderhoud is op zoek naar twee of meer leden die beschikken over technisch/bouwkundig inzicht en in de gelegenheid zijn om soms overdag op het park te zijn. Het gaat om het voorbereiden, begeleiden en controleren van renovatieprojecten (zonnepanelen, LED verlichting, verbouwing kleedkamers, nieuwe banen, terreinaanpassingen, groenaanpassingen). Wil je meer weten? Neem dan contact op met Hans de Hoog via cco@ltcplaswijck.nl