Aanmeldingsprocedure

Wil je lid worden van onze vereniging? Vul dan het aanmeldingsformulier volledig in. Wanneer je je inschrijft, ontvang je binnen 5 werkdagen bericht. Let op: je moet ook gelijk een foto uploaden voor je ledenpas.

We hebben momenteel nog plekken voor alle lidmaatschapssoorten.

Aanmeldingen senioren

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geaccepteerd. Het is in geen geval mogelijk om de wachtlijst te omzeilen. Redenen om te stijgen op de wachtlijst:

• Inwonende familieleden van Plaswijck-leden die minstens 1 jaar lid zijn.
  • Iemand die sponsor is/wordt van LTC Plaswijck
  • Op voordracht van het bestuur

Dagleden/winterleden die volledig lid willen worden komen ook op de wachtlijst en krijgen geen voorrang boven anderen op de wachtlijst.

Aanmeldingen jeugd
Aanmelden voor het lidmaatschap Tenniskids Rood kan vanaf 1 januari van het kalenderjaar waarin het kind de 5-jarige leeftijd bereikt. Indien de wachtlijst het toelaat kunnen kinderen lid worden op 1 oktober voorafgaand aan het jaar waren ze de 6-jarige leeftijd gaan bereiken en tevens op voorspraak van de tennistrainers. Een Tenniskids Rood lidmaatschap is inclusief de kosten van de lessen.

Vragen over het lidmaatschap en de wachtlijst kan je stellen aan onze ledenadministratie via administratie@ltcplaswijck.nl