Tenniskamp jeugd in augustus

Dinsdag 27 augustus t/m vrijdag 30 augustus organiseert First Services een tenniskamp op LTC Plaswijck. In de ochtenden wordt er getennist en in de middag zijn er iedere dag weer andere activiteiten.

Proeflesje voor de jeugd

Heb jij een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje die wel eens wilt 'proeven' aan een echte tennisles? Dat kan nu! Op zondag 1 september.

Kinderen van 9 t/m 12 : van 10.00-10.45.

Kinderen van 12 jaar en ouder : van 10.45-11.00.

Graag even aanmelden bij onze jeugdtrainer Sabine van der Sar (sabinevandersar@gmail.com) als je wilt meedoen. Kinderen t/m 8 jaar kunnen met een reguliere les meedoen. Meld je daarvoor ook even bij Sabine, dan kan zij kijken welk tijdstip het beste past.

Schrijf je snel in voor Ouder-Kind toernooi

Zondag 1 september vindt het (groot) Ouder-Kind toernooi op LTC Plaswijck weer plaats. Het toernooi wordt gespeeld van 13.30-17.30 uur. Er is slechts plek voor 44 koppels. Op dit moment werken we voor de gele speelkleur met een wachtlijst. Voor de andere speelkleuren hebben we nog ruimte. Wij vinden het leuk als je van de partij bent. Aanmelden gaat via: okplaswijck@gmail.com met vermelding van namen, leeftijd en speelkleur en/of speelsterkte.

Deelname kost €10 per koppel. Hiervoor krijg je allebei iets te drinken en wat lekkers.

Sportieve groet, Jacintha, Maaike & Maaike

Tenniskids Blauw (vanaf 4 jaar)

Ook dit najaar organiseert onze trainer Mark Hogervorst (mark-hoger-vorst@hotmail.com) weer een lescyclus voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Deze kinderen worden nog geen lid van onze club, maar kunnen tien lessen volgen vanaf 21 september a.s. Kosten hiervoor bedragen 50 euro.
De lessen worden gegeven op zaterdagmorgen vanaf 09.00 uur.

Aanmelden kan bij Mark. Kinderen van ouders die al lid zijn van onze club krijgen voorrang.