Vacatures Jeugd activiteiten

Binnen de jeugdcommissie zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met het organiseren van evenementen voor de jeugd. Wil jij helpen met de jeugdclubkampioenschappen, competitie of een andere leuke jeugdactiviteit, laat het ons weten. We verwelkomen je graag!.Stuur een mail naar jeugd@ltcplaswijck.nl.

Save the date! Open Junioren toernooi

Dit jaar wordt het Open junioren toernooi gespeeld van 2-6 mei! Noteer je 'm alvast in je agenda? In principe spelen we dit jaar het toernooi in drie dagen, van 3 tot en met 5 mei, maar houden we twee reserve dagen aan. Meer info volgt!

Wijzigingen junioren competitie per maart 2020

Dit is belangrijke informatie voor alle jeugdleden die competitie gaan spelen vanaf 2020. De KNLTB heeft dit jaar een enquete gehouden onder haar jeugdleden en op basis daarvan worden vanaf de volgende competitieronde (voorjaar 2020) een aantal wijzigingen doorgevoerd in de competitie. Hieronder hebben we de belangrijkste wijzigingen kort op een rij gezet.