Schrijf je nu in voor het Middelbare scholieren-toernooi op 16 juli

Geen les meer? Alleen nog je boeken inleveren en diploma ophalen? In die laatste week van het schooljaar organiseert Plaswijck een Middelbare scholieren-toernooi. Op dinsdag 16 juli en op een heel relaxed tijdstip: van 11.30 - 15.30 u. Kun je eerst nog even lekker blijven liggen. Dat heb je tenslotte wel verdiend tegen die tijd! Vraag al je vrienden van school mee en schrijf je gauw in. Er worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld.

Save the date: Ouder-Kind toernooi 1 september

Zondag 1 september vindt het (groot) Ouder-Kind toernooi op LTC Plaswijck weer plaats. Het toernooi wordt gespeeld van 13.30-17.30 uur. Er is slechts plek voor 44 koppels. Wij vinden het leuk als jij ook dit jaar weer van de partij bent. Wil je zeker zijn van een plekje schrijf je dan nu vast in via okplaswijck@gmail.com met vermelding van namen, leeftijd en speelkleur en/of speelsterkte.

Deelname kost €10 per koppel. Hiervoor krijg je allebei iets te drinken en wat lekkers. Leuk als jullie ook meedoen.

Sportieve groet, Jacintha, Maaike & Maaike

Jeugdclubkampioenschappen waren weer een feestje

De jeugdclubkampioenschappen zitten er weer op. Het waren wederom heel erg sportieve, gezellige dagen waarin de kinderen zich van hun beste kant hebben laten zien. De regen leek een spelbreker te worden maar gelukkig was tennisclub Schiebroek bereid zaterdag een groot aantal banen beschikbaar te stellen waardoor we toch het schema zo veel mogelijk konden handhaven. Jeffrey en Ton hebben heel hard gewerkt om Plaswijck weer speelklaar te krijgen waardoor er gelukkig zaterdag einde middag ook weer op een aantal banen op Plaswijck gespeeld kon worden.

Door de regen hebben we meerdere malen een beroep gedaan op de flexibiliteit van de kinderen en dan is het heel fijn om te constateren dat iedereen graag meewerkt om er voor te zorgen dat alle partijen, alhoewel aangepast, toch gespeeld konden worden.

Zondag hebben we in de zon genoten van de (halve) finales waarin de kinderen elkaar hebben uitgedaagd om zo goed mogelijk te tennissen, wat mooie partijen heeft opgeleverd.

Het was weer een feestje!

Groeten,
Veronique en Sanne.