Gezocht: ouders voor het Pietentoernooi

Jaarlijks wordt in november het super gezellige Pietentoernooi voor de jongste jeugd (blauw, rood en oranje) georganiseerd. Voor dit Pietentoernooi zijn we dringend op zoek naar ouders die dit evenement met hulp vanuit de jeugdcommissie willen organiseren. Indien wij geen ouders kunnen vinden die dit willen oppakken, kan helaas het toernooi dit jaar niet door gaan. Heb je interesse? Neem dan contact op met Laura (jeugd@ltcplaswijck.nl).

Kom ook naar het multi-sportfeest op 25 oktober a.s.!

Kom ook hockeyen, tennissen, cricketten, rugbyen, handballen en stoepranden! Een unieke samenwerking tussen wijkorganisatie Thuis Op Straat (TOS), VOC, HC Rotterdam, LTC Plaswijck ‘62, de Rotterdamse Rugby club en RHV de Meeuwen maakt het mogelijk om op vrijdag 25 oktober a.s. al deze sporten te komen beoefenen. Kosten zijn 20 euro per kind, inclusief limonade, een heerlijke lunch en een gezonde snack.

Kampioenen jeugd

De rode en oranjecompetitie zit er voor dit najaar weer op. Het waren zonnige maar ook natte zondagen maar de kids laten zien dat je met alle weersomstandigheden kan tennissen en dat het de pret niet kan drukken.

Dit najaar zijn er twee oranje teams kampioen geworden! Gefeliciteerd voor Oranje 1 Plaswijck 1 (Daco, Guusje, Pieter, Lucas, Andreas en Lise) en Oranje 2 Plaswijck 1 (Friso, Lieke, Nicolai, Benjamin, Elke, Suzy en Wiebe)

Gezocht: enthousiaste ouders

De najaarscompetitie is weer begonnen. Wij hopen dat het een gezellige start is! Vaak hebben ouders vragen aan ons, maar nu hebben wij een vraag voor de ouders. Binnen de jeugdcommissie van LTC Plaswijck zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om een activiteit (mede) te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gezellige pietentoernooi voor de jongste jeugd, een mooi lente evenement voor rode en oranje kinderen, jeugdclubkampioenschappen of mee helpen met de organisatie van de competitie.
Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen en helpen/adviseren wij als jeugdcommissie hierbij om er samen een succes van te maken.

Vind je het leuk om een activiteit, samen met ons, te organiseren, laat het dan even weten via mail, app of telefoon.

Namens de jeugdcommissie,
Laura Holleman (jeugd@ltcplaswijck.nl/06-40563478)