Competitie

Let op! De inschrijving voor de voorjaarscompetitie senioren 2019 gaat weer van start! Tot 1 december a.s. kun je je hiervoor inschrijven

LTC Plaswijck ’62 neemt elk jaar deel aan de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot eind mei/begin juni; de najaarscompetitie loopt van begin september tot eind oktober/begin november. In deze periodes zijn er steeds 7 speeldagen. LTC Plaswijck biedt competitie aan op de vrijdagavond, zaterdag en (beperkt) zondag, maar indien er interesse is, behoort ook competitie op bijvoorbeeld dinsdag overdag tot de mogelijkheden. In het voorjaar komt LTC Plaswijck uit met zo’n 35 teams, in het najaar met zo’n 20 teams.

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan in oktober/november en inschrijven voor de najaarscompetitie in mei. Berichtgeving over de inschrijving vindt plaats via de website en de Nieuwsbrief, maar ook via de facebookpagina van LTC Plaswijck. Is de inschrijfperiode gesloten maar wil je toch competitie spelen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de TC. We kunnen je sowieso op de reservelijst plaatsen, maar wellicht zijn er ook nog teams die wel een extra speler kunnen gebruiken.

De competitie-indeling wordt ca. 1-2 maanden voor de start van de competitie gepubliceerd. Wanneer het niet gelukt is om je in een team te plaatsen krijg je eerder bericht. De poule-indeling wordt door de KNLTB ca. 1 maand voor de start van de competitie bekendgemaakt. Deze is te vinden op www.mijnknltb.toernooi.nl. Wanneer je hier zoekt op onze vereniging kom je alle teams tegen. Het competitieschema en de standen zijn ook te vinden in de Plaswijck ClubApp.

Handige tips

• Ben je in jouw team verantwoordelijk voor het invoeren van de uitslagen? Deze voer je binnen 24 uur na het spelen van de wedstrijd in op www.mijnknltb.toernooi.nl. Log hiervoor wel  in met je MijnKNLTB account.
  • Heb je een wedstrijd niet af kunnen spelen in verband met de weersomstandigheden? Neem in het geval van een thuiswedstrijd altijd contact op met de TC om de mogelijkheden tot inhalen op onze club te bespreken.
  • Meer algemene informatie met betrekking tot de competitie is te vinden op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/. Hier vind je bijvoorbeeld ook het competitiereglement, speeldata, regels omtrent invallen, etc.

Nog vragen? Neem dan contact op met de TC via competitie@ltcplaswijck.nl