Corona richtlijnen

We doen een dringend beroep op jullie allemaal, om de adviezen van de overheid te respecteren.

Blijf dus thuis bij klachten, houd 1,5 m afstand, nies in je elleboog, was je handen regelmatig en houd je aan de 10 dagen quarantaine als je uit een oranje gebied komt. Wij willen benadrukken dat het in het belang van al onze leden is dat iedereen zich aan de basisregels én de door de club genomen maatregelen houdt. Het bestuur, de pachter en de trainers dragen een grote verantwoordelijkheid. Zij kunnen dit niet alleen en hebben medewerking van alle leden nodig. Zo maken we met elkaar de kans op besmettingen zo klein mogelijk.

Corona maatregelen voor competitie:

•  Registratie: Alle spelers zijn al geregistreerd als parkbezoeker via het digitale wedstrijdformulier. Indien je de kantine betreedt, dan ook in de kantine registreren.
  • Afstand: Houd voldoende afstand op het terras en op de baan tijdens het wisselen. Volg de looprichting in het clubhuis.
  • Geef elkaar de ruimte: Blijf na de wedstrijd niet langer dan een uur op het park, om een volgend team de ruimte te geven. Indien er onvoldoende ruimte is, dan helaas niet meer na-borrelen.
  • Hygiëne: Hanteer de gebruikelijke regels: regelmatig handen wassen, geef elkaar geen hand, nies in je elleboog en geen high fives.
  • Regen: Bij korte regenbui kan niet iedereen naar binnen. Verdeel spelers over verschillende overdekte plekken. Bij langdurige regen naar huis en wedstrijd inhalen. De VCL beslist wanneer de wedstrijden worden gestaakt.