Soorten lidmaatschap inclusief contributie 2019

Het lidmaatschap binnen LTC Plaswijck loopt van 1 januari t/m 31 december. Er zijn er verschillende soorten lidmaatschappen:

Soort Tenniskids Rood
Leeftijd op 1-1-2020 jonger dan 11 jaar
Contributie € 152,00
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage X
Bijzonderheden Eerste twee tennisjaren waarin je de basisbeginselen onder de knie krijgt. Lesgeld voor zomerlessen in groepjes van 8 is in lidmaatschap inbegrepen. Lessen in groepjes van 4 wordt deels gesubsidieerd.

Soort Tenniskids Oranje, Groen en Geel
Leeftijd vanaf ongeveer je derde tennisjaar en op 1-1-2020 nog geen 18 jaar.
Contributie € 152,00
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage X
Bijzonderheden Les is niet verplicht wel gewenst. De kosten voor de lessen zijn niet inbegrepen in het lidmaatschap.

Soort Senioren
Contributie € 240,00
Bijzonderheden -

Soort Competitielidmaatschap
Leeftijd alle leeftijden
Contributie 2018 55 euro voor jeugdleden en 105 euro voor seniorleden
Eénmalig entreegeld  X
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage  X
Bijzonderheden Competitielidmaatschap voor jeugd en senioren is mogelijk. Voorwaarde is KNLTB lidmaatschap bij een andere club. Recreatief tennis bij LTC Plaswijck is gelimiteerd.
Vermeld bij je online aanmelding je bondsnummer en in de opmerkingen bij welke club je lid bent en dat je competitielid wil worden.

Soort Studentenlidmaatschap
Contributie € 155,00
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage € 25,00
Bijzonderheden Na ontvangst van een kopie van je studentenkaart

Soort Dagleden
Contributie € 147,00
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage € 25,00
Bijzonderheden beperkte speelmogelijkheden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur

Soort Winterleden
Leeftijd op  1-1-2019 17 jaar en ouder

€ 100,00; voor 65-plussers € 75,00

Bijzonderheden  van 1 oktober tot 1 april

Soort Donateurs
Leeftijd op  1-1-2019 17 jaar en ouder
Bijdrage

Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage X
Bijzonderheden Bijvoorbeeld oud-leden die niet meer tennissen, in het buitenland verblijven, maar die de vereniging een warm hart toedragen.

Soort Vrienden van Plaswijck
Bijdrage

Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage X
Bijzonderheden Informatie te verkrijgen via sponsoring@ltcplaswijck.nl

* Voor senioren en dagleden die in het betreffende lidmaatschapsjaar niet de 67-jarige leeftijd hebben of bereiken wordt een extra bedrag van € 25,-- in rekening gebracht, terug te verdienen door het verrichten van vrijwilligerswerk.

Vaststelling lidmaatschapsgeld

In de algemene ledenvergadering wordt jaarlijks voor het komende jaar vastgesteld, lidmaatschapsgeld per categorie, baanhuur, entreegeld, lesgeld voor jeugdleden, familiekorting en studentenkorting

Incasso

Automatische incasso van de verschuldigde contributie is verplicht. Het rekeningnummer van LTC Plaswijck is NL07 RABO 0110 0190 75.

Opzeggingen

Opzegging van het lidmaatschap voor het komende jaar komt volgens de statuten van onze vereniging alléén indien dit schriftelijk/per mail plaatsvindt bij de ledenadministratie vóór 1 oktober van het lopende lidmaatschapsjaar. Te laat opzeggen betekent dat je volgens de statuten verplicht bent de contributie van het lopende/komende tennisseizoen te betalen. Opzeggingen worden door de ledenadministratie altijd schriftelijk bevestigd. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Slapend lidmaatschap

Leden kunnen in aanmerking komen voor slapend lidmaatschap ingeval van zwangerschap, ziekte, verblijf in het buitenland of blessure indien dit schriftelijk gemeld wordt aan de ledenadministratie voor 1 april van het betreffende lidmaatschapsjaar. Kosten slapend lidmaatschap bedragen € 57,--. Een slapend lidmaatschap geldt voor 1 jaar en wordt na dat jaar stilzwijgend omgezet naar het oorspronkelijke lidmaatschap.

Kortingen

• Studenten krijgen korting op hun lidmaatschap. Hiertoe dienen zij een kopie van hun studentenkaart op te sturen naar de ledenadministratie.
  • Families met 4 of meer leden wonend op hetzelfde adres krijgen € 70 korting op de totale contributiebedrag.

Vragen over contributie en andere financiële zaken kan je stellen aan onze penningmeester John Jansen via penningmeester@ltcplaswijck.nl