Woensdag 22 november

SeniorFit

Sinds mei 2014 verzorgt LTC Plaswijck SeniorFit een professioneel begeleid beweegaanbod voor 60+-ers uit Hilligersberg en Schiebroek-Noord. Het aanbod is voor zowel leden als niet-leden toegankelijk. Het doel dat LTC Plaswijck nastreeft met haar SeniorFit programma is om ouderen op een laagdrempelige manier in beweging te brengen en te houden en sociale binding te bevorderen. Deelnemers ervaren (weer) hoe fijn en goed regelmatig bewegen in de buitenlucht is.

Pasjesavond / Rackettrekken

Kom gewoon naar de club om een fijn potje te tennissen tegen een nieuwe bekende van gelijk niveau. Altijd plek, altijd gezellig, altijd lekker spelen. Wat wil een tennisliefhebber nog meer.

Vrijdag 24 november

Pubquiz

t/m 25-11-2017

Inschrijven voor pubquiz vrijdag 24 november a.s. Na het succes van de pubquiz die we in maart van dit jaar hebben gehouden, hebben we besloten nog een keer zon avond te organiseren en wel op 24 november a.s. De quiz begint om 19.30. Je kunt je inschrijven per team (5 personen) of individueel, dan delen wij je in in een team. Kosten per persoon bedragen euro 6,-- per persoon. Het is mogelijk om vooraf een hapje te eten, er zal keuze zijn uit 2 soorten stamppot. Kosten hiervoor bedragen euro 10,-- per persoon. In dat geval graag uiterlijk 18.30 aanwezig zijn. Inschrijven is mogelijk vanaf heden via activiteiten@ltcplaswijck.nl. Graag onder vermelding van: aantal personen, blijft eten ja/nee. Er is plaats voor maximaal 12 teams en vorige keer zat het helemaal vol! Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Woensdag 29 november

December 2017